Uniturile dentare de la Ancar, acum si in Romania - Upex

Uniturile dentare de la Ancar, acum si in Romania

De mai bine de 30 de ani, Ancar produce unituri dentare de o calitate impresionanta. Uniturile dentare de la Ancar reprezinta solutia inteligenta pentru stomatologii care cauta o investitie accesibila, fiabila si de durata. Pasiunea pentru creatie, inovatie si design reprezinta elementele principale ale activitatii celor de la Ancar, al caror scop final este acela de a oferi medicilor stomatologi unituri dentare de cea mai inalta calitate.

 

Designul rafinat impreuna cu atenta selectionare a celor mai bune materiale fac din modele Ancar cel mai bun exemplu de functionalitate combinate cu estetica si fiabilitate. Structura de ansamblu si precizia finisajelor asigura calitate si durabilitate. Uniturile dentare usureaza munca medicului si asigura confortul total al pacientului.

 

Uniturile dentare de la Ancar se remarca prin:

 

Inovatie

 

Produsele Ancar sunt reprezentate de o inovatie practica, continua si functionala. Uniturile sunt atent construite astfel incat sa se poata adapta tuturor situatiiloe de lucru ce pot aparea zilnic in cadrul tratamentelor stomatologice.

 

Design

Pentru Ancar, designul este extrem de important si scopul final este acela de a usura munca stomatologilor si de a oferi pacientilor confort, o senzatie de calm si de bine. Uniturile de la Ancar sunt reprezentate de forme naturale si compacte.

 

Tehnologie

 

Tehnologia interactiva de la Ancar ofera medicilor stomatologi noi experiente si aplicatii care sa-i ajute sa ofere servicii precise, sigure si dinamice.

 

Designul si constructia impecabila, impreuna cu tehnologiile moderne sunt caracteristicile principale ale uniturilor dentare de la Ancar. Modelele lor au fost proiectate tinand cont de cei mai exigenti parametrii de robustete si ergonomie.  Sistemul lor electronic de siguranta “Check Control” verifica de la inceput ca toate functiile sunt in parametrii optimi. O noua experienta ce face munca mai intuitiva, precisa, dinamica si sigura.

 

Ancar are astazi in portofoliu mai mult de 40 de modele de unituri dentare, toate fiind realizate din aluminiu. Tehnologiile si solutiile de incredere folosite in constructia uniturilor Ancar reprezinta garantia calitatii acestui producaror.

 

Incepand din 2018, noi, cei de la Upex, suntem unicii importatori si distribuitori a uniturilor dentare Ancar in Romania. Am considerat ca adaugarea produselor Ancar in portofoliul nostru de produse aduce un plus de valoare clientilor Upex din Romania. Intreaga gama de unituri dentare Ancar comercializata de catre noi, poate fi vazuta aici: https://upex.ro/categorie-produs/unituri-dentare/

Leave a Comment