HybenX Decontaminant parodontal RAPID

570,00 RON

HybenX

Cantitate

HybenX elimina orice tesut infectat fara a afecta mucoasa sanatoasa, reduce durerea pacientului si incarcatura infectioasa, permitand organismului sa utiliz

HybenX Decontaminant parodontal rapid Tratamentul parodontal modern necesita decontaminarea eficianta a pungilor parodontale. Spre deosebire de produsele antimicrobiene standard, Hybenx actioneaza rapid,distrugand toti agentii patogeni cu care vine in contact. Adjuvantii antibacterieni conventionali pentru debridare au valoare clinica limitata. Placa bacteriana ramane chiar si dupa decontaminarea eficienta a pungilor parodontale. Concentrandu-se pe eliminarea biofilmului Hybenx ofera cea mai avansata si eficienta decontaminare. HybenX elimina orice tesut infectat fara a afecta mucoasa sanatoasa, reduce durerea pacientului si incarcatura infectioasa, permitand organismului sa utilizeze propriile sale forte de aparare pentru vindecare pe cale naturala. HybenX provoaca rapid disecarea biofilmului care cade in timpul procesului de denaturare, biofilmul mort este usor de indepartat printr-o simpla clatire cu apa.

INOVATIE IN ELIMINAREA EFICACE A PLACII BACTERIENE

HybenX - Agent de decontaminare a tesutului oral Numai pentru uz profesional

Instructiuni de utilizare

INDICATII:

HybenX® este indicat pentru inlaturarea biofilmului din placa bacteriana, atunci cand, conform opiniei specialistului dentar, este necesar un tratament de curatare complementar pentru inlaturarea acestuia. HybenX® este un produs indicat ca solutie pentru clatire/solutie topica, care se aplica local in cavitatea orala. HybenX® se administreaza cu ajutorul unei seringi de irigare sau prin alte mijloace alese de specialistul dentar.

DESCRIERE:

HybenX® Agent de Decontaminare a Tesutului Oral contine fenoli sulfurati si acid sulfuric, care sunt agenti de denaturare a tesutului, intr-o solutie apoasa. HybenX® este un lichid sau un gel violet, opac si semi-vascos.

INSTRUCTIUNI:

HybenX® se va aplica topic cu ajutorul unei seringi de irigare sau prin alte mijloace alese de specialistul dentar pe tesuturile gingivale sau in pungile parodontale din jurul dintelui/dintilor afectati, pe pulpa dentara sau camera pulpara pentru tratament endodontic. Tratamentul trebuie sa inceapa de la portiunea cea mai adanca si sa se faca o irigare temeinica spre suprafetele mai superficiale. Produsul trebuie aplicat pe o durata de 10 pana la 20 de secunde. Inlaturati HybenX® prin irigarea din abundenta a cavitatii orale cu apa si evacuati prin aspiratie de mare viteza. Inlaturarea produsului este necesara pentru a incheia procesul de curatare. Eliminati in mod corespunzator deseurile ramase din produs. NOTA: Daca pacientului nu i s-a administrat un anestezic local, produsul va provoca o senzatie de intepatura in timpul aplicarii pana cand va fi eliminat prin clatire. Contactul accidental cu tesutul oral va duce la „albirea” acestuia pana cand acesta se va rehidrata. HybenX® este contraindicat pentru utilizarea impreuna cu pasta de hidroxid de calciu si cu produse inrudite, similare. HybenX® este destinat utilizarii in starea sa semi-vascoasa originala. Diluarea cu apa sau/si combinarea lui HybenX® cu alt produs va face produsul ineficient si posibil daunator. Dac? se utilizeaz? HYBENX timpul procedurilor Etching, HYBENX se va aplica ?i îndep?rta doar înainte de aplicarea solu?iilor etching.

VARFUL PENTRU IRIGARE:

Datorita vascozitatii produsului HybenX®, se recomanda folosirea unui varf de blocare bont la irigare.

AVERTIZARI:

Nu lasati la indemana copiilor. Nu utilizati daca pacientul este alergic la un material care contine sulf in orice forma. Din cauza naturii sale, se va evita utilizarea prelungita pe tesut normal. HybenX® va afecta intr-un final orice tesut pe care este aplicat daca se foloseste o cantitate in exces si daca durata de aplicare este mult prelungita. Este Important sa se foloseasca aspiratie de mare viteza pentru a limita patrunderea materialului in exces in zone care nu necesita tratare.

PRECAUTII:

HybenX® este destinat doar utilizarii in cavitatea orala. Evitati contactul cu ochii. Daca are loc contactul cu ochii, scoateti imediat lentilele de contact si irigati ochii cel putin 15 minute cu apa calduta. Daca are loc contactul cu pielea, clatiti imediat cu apa din abundenta. HybenX va afecta hainele sau materialele. Siguranta si eficienta la femeile insarcinate si la copiii sub 12 ani nu au fost inca stabilite.

REACTII ADVERSE:

Nu utilizati daca pacientul este alergic la un material care contine sulf in orice forma. HybenX® poate provoca iritatie si inflamare locala la administrare. Este important sa se irige cu apa din abundenta si sa se evacueze prin aspiratie de mare viteza. Daca apare iritatie din cauza excesului, intrerupeti utilizarea.   

HybenX Decontaminant parodontal rapid

HybenX