Aparate Accesorii

Caracteristici Magazinul nostru este prezent pe piata cu o linie de accesorii pentru sterilizare instrumente medicale, ce cuprinde pe langa autoclave clasa B, si alte accesorii, precum cele de curatare in baie cu ultrasunete.

Ce este o baie cu ultrasunete?

Sterilizarea in baie cu ultrasunete este considerata cea mai avansata, rapida, eficienta si totodata cea mai economica metoda de indepartare a microorganismelor de pe suprafata instrumentelor medicale. Aparatele, de forma unor rezervoare, sunt realizate integral din otel inoxidabil. Materialul, deosebit de rezistent la agentii de uzura si la coroziune, le garanteaza functionarea pe termen lung, fara sa fie afectata capacitatea de sterilizare.

Aparate Accesorii Sunt 2 produse.

Cum functioneaza baia cu ultrasunete?

In interiorul aparatului, in ceea ce numim rezervor, se afla traductoarele ultrasonice. Amplasate in functie de forma / dimensiunea dispozitivului, creeaza in interior, o cantitate impresionanta de microbule (de ordinul milioanelor). Bulele microscopice rezulta ca urmare a mecanismului in care se alterneaza valurile de inalta si cele de joasa presiune, generate de ultrasunete (sunete de inalta frecventa). In asa-zisa faza de joasa presiune, microbulele cresc ca dimensiune. Procesul dureaza pana in etapa succesiva, de inalta presiune, cand are loc comprimarea particulelor, pana la implozia acestora. In timpul imploziei, bulele microscopice se izbesc de instrumentele medicale, patrunzand pana si in colturile imposibil de curatat manual sau prin alte proceduri de sterilizare.

Baie cu ultrasunete. Avantaje

Sterilizarea perfecta

Modelele noastre, cu o ridicata potenta ultrasonica, reusesc sa indeparteze urmele de murdarie si agentii patogeni / nepatogeni chiar si din spatiile greu accesibile. In acest fel, asigura operatiuni de curatare si dezinfectare uniforme, pe toate suprafetele, evitand contaminarea.

Aparate performante

Fiecare dintre accesoriile categoriei de aparate pentru sterilizarea instrumentelor medicale, prin aspectul compact si design-ul ergonomic, sunt caracterizate de fiabilitate si performanta in utilizare.

Garantie asigurata

Asa cum am specificat deja pe pagina Service aparatura stomatologica, la echipamentele medicale, inclusiv la accesoriile de sterilizare, oferim o garantie de 12 luni, iar la piesele de schimb, de 6 luni. In plus, dupa expirarea duratei de garantie, asiguram un service de 5 ani.

Baie cu ultrasunete. Recomandari de utilizare

Nivelul lichidului

Potrivit indicatiilor oferite de producator, mentinerea lichidului la un nivel prea scazut, poate influenta in mod negativ eficienta procesului de sterilizare. Totodata, poate afecta frecventa de functionare a aparatului, deteriorandu-l.

Durata operatiunii de sterilizare

Procedura de sterilizare a instrumentelor medicale are o durata ce variaza in functie de cativa factori: gradul de murdarie si contaminare, tipul de solutie intrebuintata, temperatura, etc.

Control si monitorizare

Odata cu fiecare utilizare, ideal ar fi sa controlati daca instrumentarul stomatologic este perfect curat, fara reziduuri. In caz contrar, trebuie sa verificati unele aspecte precum claritatea si nivelul lichidului, cantitatea pieselor introduse in cuva, etc. Aparate si accesorii pentru sterilizare instrumente medicale – Baie cu ultrasunete
Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta detaliata! Echipa noastra este pregatita sa va livreze aparatura necesara sterilizarii instrumentelor medicale din cabinetele si laboratoarele de stomatologie!