Aparate detartraj si accesorii

Una dintre procedurile destul de solicitate in orice cabinet stomatologic, se refera la detartraj. Operatiunea ce consta in eliminarea depozitelor de tartru din spatiile interdentale greu accesibile, se bazeaza pe utilizarea unor aparate detartraj, aceleasi pe care le gasiti si in magazinul online Upex.

Aparate detartraj si accesorii Sunt 26 produse.

Aparate Detartraj Cu Ultrasunete. Caracteristici

Aparatele de detartraj se numara printre cele mai importante instrumente stomatologice aflate la dispozitia dentistilor. Rolul lor este sa imbunatateasca igiena orala a pacientilor, mai bine-zis sa indeparteze acumularile de tartru supra si subgingivale. Intr-o faza initiala, straturile de placa bacteriana si de tartru duc la gingivita, o stare inflamatoare a tesuturilor gingivale. Succesiv, daca nu sunt controlate, pot declansa boala parodontala, o maladie raspunzatoare de pierderea dintilor. Terapiile parodontale ultrasonice sunt focalizate pe identificarea factorilor cauzatori care determina aparitia acestei patologii. Totodata, se axeaza pe gasirea mijloacelor optime de distrugere a biofilmului bacterian si pe stimularea raspunsului imun al organismului. Procedura de detartraj cu ultrasunete utilizeaza in locul instrumentarului stomatologic manual, dispozitivele electrice. Prin emisia de ultrasunete, acestea genereaza o miscare de vibratie in varful metalic al ansei detartraj, la o frecventa capabila sa dizolve straturile de tartru.
Aparate detartraj cu ultrasunete Woodpecker. Avantaje

Utilizare Eficienta

Datorita frecventei undelor generate de aparatele ultrasonice Woodpecker, ansa detartraj ajunge si in zonele unde ansele manuale nu au acces. Astfel, intr-un final, reusesc performanta sa distruga orice urma de placa bacteriana.

Profilaxie Si Tratament

Procedura contribuie la protejarea tesuturilor gingivale de inflamatii si la limitarea retractiei gingivale. Adaugand la aparatura stomatologica dispozitivele de detartraj cu ultrasunete, medicii pot sa previna boala parodontala.

Anse Detartraj Multifunctionale

In varful dispozitivului este montata o ansa detartraj. Componenta, multifunctionala, mai poate fi utilizata la restaurarile dentare si in terapiile endodontice. In plus, in magazinul nostru gasiti mai multe tipuri de anse detartraj, la set sau separate.

Compatibilitate Cu Diverse Branduri

Ansele pe care le comercializam nu sunt compatibile doar cu aparatele detartraj Woodpecker, ci si cu alte brand-uri, la fel de faimoase in industria de profil, precum EMS sau Mectron. Daca din dotarile cabinetelor de stomatologie va lipsesc dispozitivele pentru detartraj cu ultrasunete sau daca pur si simplu doriti sa va schimbati vechiul instrumentar stomatologic, va asteptam sa ne solicitati oferta!