Aparatura Endodontie

Echipamente medicale pentru endodontie. Caracteristici

Terapiile de endodontie au ca scop, pe cat posibil, mentinerea vitalitatii pulpei dentare (ceea ce se numeste nervul dintelui). Realizarea acestui obiectiv este conditionata de adoptarea unor operatiuni specifice, imposibil de dus la bun sfarsit fara echipamentele medicale potrivite. Uneori, starea de sanatate a nervului poate fi afectata din cauza unor situatii patologice, dintre care, cele mai frecvente sunt cariile dentare. Este vorba despre un mecanism responsabil de distrugere progresiva a tesuturilor dentare, declansat de actiunea microorganismelor prezente in placa bacteriana. Cand cariile strabat dentina in profunzime, este necesara devitalizarea dintilor. Insa date fiind tehnicile si instrumentele stomatologice moderne, medicul specialist endodont reuseste sa execute aceste tratamente rapid, in deplina siguranta pentru pacienti si mai ales fara niciun pic de durere. Totul este permis datorita liniei pentru endodontie, alcatuita din urmatoarele echipamente medicale:

  • Pen de obturare;
  • Endomotor sau motor endodontic;
  • Gutta cutter;
  • Apex locator.

Aparatura Endodontie Contine 1 produs.

Echipamente medicale pentru endodontie. Avantaje

Performante optime

Sortimentele de echipamente medicale, atent selectate de membrii echipei Upex, dintre brandurile cu notorietate in domeniu, le garanteaza clientilor optime performante in endodontie.

Adaptabilitate perfecta

Avand viteze reglabile, instrumentele acestei categorii pot fi utilizate in oricare dintre fazele tratamentelor endodontice. De exemplu, este posibila si inlocuirea pieselor de mana.

Libertate de miscare

Tinand cont ca este vorba despre aparate medicale fara fir (functionarea este asigurata de acumulatorii reincarcabili), acestea nu mai sunt conditionate de conectarea la unitul stomatologic.

Posibilitati de autoclavare

Datorita componentelor endodontice detasabile, procedurile de curatare si de sterilizare nu mai reprezinta o problema. Fiecare element si accesoriu poate fi supus operatiunilor de autoclavare.

Garantie pentru echipamente

La fel ca orice alt echipament din catalogul nostru cu produse, si instrumentarul endodontic beneficiaza de perioada de garantie. Pentru fiecare produs va asiguram o garantie de 12 luni. Va asteptam sa ne solicitati mai multe detalii referitoare la lista cu echipamente medicale pentru endodontie. Specialistii Upex sunt pregatiti sa va raspunda tuturor intrebarilor si sa va furnizeze aparatura medicala de care aveti nevoie.