Catalog Aparatura Stomatologica | Upex

 

Catalog Aparatura Stomatologica

Va doriti mai multe detalii despre aparatura medicala pe care o comercializam?

Descarcati chiar astazi, catalogul Upex cu echipamente stomatologice! Folositi butonul download sau dati click direct peCatalog aparatura stomatologica si il veti putea consulta in format PDF.Catalog Upex

Versiunea online a catalogului reuneste intre paginile sale, oferta completa de produse pentru cabinete, laboratoare si clinici de stomatologie: unituri dentare, autoclave, compresoare, camere intraorale, etc.

Catalogul Upex nu include categoria piese de schimb. Acestea pot fi gasite doar pe pagina web a site-ului nostru.

Ce trebuie sa faceti daca…?

… nu gasiti un produs nici in catalog, nici pe website?

Daca nu gasiti aparatura stomatologica (sau doar anumite modele) de care aveti nevoie pentru utilarea cabinetelor si clinicilor, va rugam sa ne contactati. Vom verifica pentru dumneavoastra si vom reveni cu un raspuns, cat mai curand posibil.

… doriti sa inaintati o comanda?

In acest scop, va puteti folosi de numarul de telefon afisat mai sus, precum si de restul detaliilor prezente pe pagina Contact: numere de telefon, adresa de mail, adresa fizica a sediului nostru. In plus, aveti posibilitatea sa utilizati direct formularul de comanda din pagina Comenzi.

… aveti nevoie de mai multe informatii?

Folosind aceleasi detalii din pagina Contact, inclusiv formularul de comanda, ne puteti adresa intrebari, solicita detalii suplimentare si cere oferta completa cu echipamente medicale dentare. In limita timpului disponibil, vom reveni cu raspunsuri cat mai detaliate.

Important de stiut

Compania Upex face toate eforturile sa respecte corectitudinea informatiilor (culori, dimensiuni, descrieri) disponibile pe website si in catalogul cu instrumentar stomatologic si aparatura tehnica dentara.

Datorita volumului crescut de produse si informatii aferente, este posibil ca unele dintre ele sa nu corespunda in proportie de 100 % cu realitatea. Acelasi lucru ramane valabil si in privinta cromaticii, care poate sa difere de culorile vizibile pe display-ul calculatoarelor.