Autoclave Clasa B - Autoclave capacitate 23L clasa B

Autoclave

Autoclave clasa B, pentru ca sterilizarea nu este o optiune
Daca uniturile dentare sunt vazute drept inima ce face sa pulseze activitatea in orice cabinet stomatologic, autoclavele sunt considerate centrul nervos al procesului de sterilizare. Pentru noi, echipa Upex, una dintre misiunile cu care ne confruntam este sa va ajutam sa combateti maladiile transmisibile in mediul odontoiatric

Se arată toate cele 8 rezultate

 

Autoclava sterilizare, autoclave clasa B. Caracteristici

Autoclava nu este altceva decat un dispozitiv intrebuintat pentru sterilizarea si uscarea instrumentelor medicale. In functie de tipul echipamentelor ce pot fi sterilizate si de ciclul de sterilizare, in comert exista diverse tipuri de autoclave: clasa B, clasa S si clasa N. Dispozitivele la care aveti acces prin categoria ”autoclave”, trebuie utilizate tinand cont de caracteristicile de proiectare. In prezent, autoclava clasa B este cea mai utilizata si performanta, fiind singura tipologie pusa la dispozitia dumneavoastra de firma Upex. Aceasta categorie permite sterilizarea intregului instrumentar stomatologic:
  • Obiecte impachetate si neimpachetate
  • Instrumente dentare solide si cabluri;
  • Materiale poroase precum cele textile;
  • Obiecte de mici dimensiuni;
  • Diverse piese de mana;
  • Turbine dentare, etc.
Spre diferenta de clasa B, autoclavele clasa S si N sunt mai putin competitive. Acestea nu reusesc sa asigure in totalitate sterilizarea instrumentelor medicale prezente intr-un cabinet stomatologic.

Autoclave clasa B. Avantaje

Performanta absoluta

Sterilizarea instrumentelor medicale este o procedura fundamentala in ambientul medical si in particular in clinicile si cabinetele de stomatologie. Autoclava clasa B, indiferent de modelele prezentate, intruneste toate standardele internationale de siguranta.

Dotari multiple

Multumita producatorului si software-ului utilizat, in functie de tipul de autoclava achizitionat, puteti dispune de diverse cicluri de sterilizare (pana la un maxim de 12 cicluri), de o imprimanta incorporata, de afisaj LCD, de meniu utilizator (va sunt explicati toti pasii).

Design impecabil

Modelele pe care le punem la vanzare au un design ergonomic modern si elegant, cu deschidere automata. Dispozitivele nu prezinta riscuri de contaminare din exterior sau de acumulare a microorganismelor, posibilitatile de a se rugini si fisura fiind reduse la minim.

Gratuitati si garantii

Oricare ar fi modelele achizitionate, va asiguram transportul gratuit. De asemeni, veti dispune de garantia de 1 an pentru fiecare autoclava clasa B, in timp ce pentru piesele de schimb, de 6 luni. Iar in perioada post-garantie (cel putin 5 ani), va asiguram service-ul dispozitivelor cumparate de la noi. Sterilizarea nu este o optiune. Optati, asadar, pentru cele mai performante autoclave clasa B, asa cum le puteti gasi in pagina de produse. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa folositi formularul de contact! Autoclave