Distilatoare si Sigilatoare | Aparatura stomatologica

Distilatoare si Sigilatoare

Distilator apa si sigilator dispozitive medicale
Principalul obiectiv al procesului de sterilizare consta in eliminarea tuturor microorganismelor vii, indiferent daca este vorba despre cele patogene sau nepatogene. Pentru ca acest lucru sa se intample, pe langa autoclave si accesorii cu ultrasunete, mai este nevoie de aparate special construite, precum distilatorul de apa si sigilatorul.

Se arată toate cele 4 rezultate

Distilator apa. Caracteristici

Primul element esential pentru supravietuire este oxigenul, caruia ii urmeaza apa, iar calitatea vietii si sanatatea organismului uman sunt conditionate de calitatea si de cantitatea apei baute. In mod similar, apa influenteaza si garanteaza durata de viata a dispozitivelor medicale. Din pacate, apa de la robinet, acceasi pe care o folositi si in cabinetele de stomatologie, contine numeroase impuritati, de genul clorului si derivatilor, fertilizantilor, metalelor grele sau microorganismelor (bacterii, ciuperci, paraziti, etc.). Modalitatea cea mai rapida si sigura de a inlatura toate aceste impuritati se face prin distilare, apa distilata fiind considerata, pe buna dreptate, apa cea mai pura. Procesul permite indepartarea microorganismelor si a calcarului, care in timp, pot afecta sanatatea si dispozitivele medicale.

Sigilator dispozitive medicale. Caracteristici

Diverse proceduri odontoiatrice necesita, in exclusivitate, utilizarea instrumentelor sterile. Pentru ca si dupa procesul de sterilizare sa fie protejate de impuritati si microorganisme, personalul medical trebuie sa le pastreze cu rigurozitate, in ambalaje perfect etanse. Prin completa etanseizare a ambalajelor in care depozitati instrumentarul medical, putefi fi siguri ca acestea vor ramane sterile pe toata durata conservarii. In acest fel, veti asigura eficienta procedurilor de sterilizare, fara ca inainte de utilizare sa trebuiasca sa repetati operatiunea. Printre echipamentele unui cabinet stomatologic, se remarca, asadar, si sigilatorul. Caracterizat de un design compact, a fost creat pentru a putea functiona prin incalzirea continua. Tehnologia permite sigilarea repetata si fara intrerupere a dispozitivelor medicale.

Distilator apa si sigilator dispozitive medicale. Avantaje

Prin folosirea sistemelor noastre de distilare apa si de sigilare dispozitive medicale, veti dispune de:
  • Tehnologii inovative, ce permit controlul din partea utilizatorilor;
  • Flexibilitate in montaj, cu diverse optiuni de instalare, in functie de spatiul disponibil;
  • Posibilitati de utilizare deosebit de practice;
  • Reducerea cheltuielilor de sterilizare;
  • Eliminarea tuturor impuritatilor;
  • Reducerea riscurilor de contaminare.
Pentru ca un distilator apa si un sigilator echipamente medicale sunt indispensabile in cabinetele stomatologice, nu mai intarziati sa va dotati cu toata aparatura si accesoriile necesare!