servicii consultanta si suport tehnic

Oferim servicii complete de consultanta si suport tehnic pentru planificarea, designul si amenajarea spatiului din clinicile stomatologice. Un mix intre traditional si inovatie, vasta experienta precum si profesionalismul echipei noastre sunt elementele care ne recomanda ca un partener de incredere in amenajarea eficienta a spatiului clinicilor stomatologice.

Cel Mai Usor, Eficient Si Sigur Mod De A-Ti Amenaja Cabinetul Stomatologic.

Cand se face proiectul de planificare a cabinetului dentar, trebuie sa tinem cont de mai multi factori: spatiu, sursele de apa, aer, electricitate, corecta pozitionare a legaturilor pentru conectarea aparatelor, camera tehnica etc. Pe langa aceste aspecte practice, un alt aspect important este reprezentat de modul in care medicul stomatolog lucreaza, astfel incat sa putem adapta spatiul pe nevoile concrete de lucru.

 

Planificarea Spatiului De Lucru

 

Planificarea spatiului de lucru reprezinta fundatia oricarui proiect. Un proiect bine planificat este pe jumatate realizat. Analizam si intelegem locatia si rolul fiecarui spatiu, traseul pacientului si nevoile medicului in termeni de acces, ergonomie, lumina, depozitare etc. Analizam de asemenea si cum este folosit spatiul existent si identificam modalitati de imbunatatire. Tinem cont de mediu, obiective, buget si echipamente pentru a identifica cea mai buna solutie care sa se adapteze nevoilor existente si care sa exprime viziunea fiecarui client in parte.

amenajare cabinet stomatologic

Design

 

Designul interior ar spatiului de lucru creeaza prima impresie a pacientilor. Designul cabinetului exprima profesionalismul si individualitatea medicului stomatolog, iar atmosfera in care se desfasoara tratamentele este de asemenea de o importanta majora.

In aceasta etapa se realizeaza o analiza detaliata a spatiului existent, iar atentia se indreapa si catre nevoile clientului, catre usurarea modului de lucru al medicului, precum si catre respectarea obiectivelor de business ale clinicii.

 

Realizarea Proiectului

 

In aceasta etapa se realizeaza lucrarile de constructie, instalatie, eletricitate, amenajarea pardoselii, precum si instalarea echipamentelor dentare. Pentru realizarea oricarui proiect lucram impreuna cu o echipa dedicata de profesionisti (consultanti, arhitecti, designeri), astfel incat sa raspundem tuturor nevoilor eficient, in timp util si in limitele bugetului alocat. Indiferent de dimensiunea proiectului, echipa noastra este pregatita sa ofere cele mai bune servicii si la un pret corect. Avem o vasta experienta in zona de amenajare si eficientizare a spatiului din clinicile stomatologice si lucram cu cei mai buni specialist din domeniu care aduc un plus valoarea fiecarui proiect.

 

Alege Serviciile De Consultanta Si Suport Tehnic Oferite De Upex. Contacteaza-ne acum!