Microscoape si lupe endodontice

Microscoape si lupe endodontice. Caracteristici

Microscopul si lupa endodontica sunt aparate medicale care au reusit sa revolutieneze endodontia, o ramura a stomatologiei care se ocupa de indepartarea pulpei dentare si de sigilarea canalelor radiculare. Endodontia este considerata prima specializare din odontoiatrie, cu adevarat ”sensibila” la introducerea echipamentelor optice. Acest lucru se explica prin tendintele spre proceduri minim invazive si prin necesitatea de a avea o viziune cat mai detaliata a particularitatilor anatomice ale cavitatii orale. Odata cu ultimele tehnologii, ”inspectia” canalelor radiculare nu se mai face doar prin radiografii. Iar niciun tratament endodontic nu mai seamana cu modul de lucru de la inceput, ca intr-un fel de gaura neagra, unde rezultatele se obtineau cu totul aleator. Din fericire pentru specialistii acestui domeniu, fiecare problema aparuta de-a lungul canalelor radiculare, chiar localizata in zona apicala, poate fi cu usurinta vizualizata si apoi rezolvata. Totul este facilitat de utilizarea microscoapelor si lupelor endodontice, care in cazul magazinului nostru, apartin producatorului Zeiss.

Microscoape si lupe endodontice Sunt 5 produse.

Microscoape si lupe endodontice Zeiss. Avantaje

Solutii de exceptie

Sistemele optice Zeiss (un producator recunoscut la nivel mondial) au devenit solutiile preferate de cei mai importanti furnizori de aparate medicale pentru cabinete si clinici de stomatologie.

Acces facilitat

Introducerea in odontoiatrie a sistemelor optice de marire, permite analizarea intregului camp operator, fara riscuri pentru pacienti, indiferent de gravitatea procesului inflamator.

Precizie in diagnosticare

Folosind tehnologii inovative, echipamentele acestei categorii revolutioneaza in adevaratul sens al cuvantului tratamentele endodontice, excluzand diagnosticarile intamplatoare.

Rezultate favorabile

Vizualizarea detaliata si precizia sunt doua caracteristici fundamentale in odontoiatrie, care permit realizarea unei game ample de terapii si totodata obtinerea unor rezultate de calitate.

O mai buna ergonomie

Sistemele de marire din catalogul cu aparate medicale Upex, ajuta la mentinerea posturii corecte a medicilor dentisti. Data fiind distanta fata de pacient, coloana nu mai este suprasolicitata.

Oferte diversificate

Magazinul Upex pune la dispozitia operatorilor din sectorul odontoiatric, microscoape si lupe endodontice Zeiss, aparate medicale ce acopera o plaja diversificata de exigente. Atunci cand nu aveti in dotare echipamentele potrivite, primii care au de suferit sunt pacientii. Evitati asumarea unor riscuri inutile, prin achizitionarea unor solutii complete pentru terapiile de endodontie!