ZEISS EyeMag Pro S

17.400,00 lei

ZEISS EyeMag Pro S

Cantitate

Lupe medicale de la Carl Zeiss de inalta calitate si precizie care asigura vizualizarea clara a micro-structurilor anatomice, sporind astfel rezultatele tratamentului.

Producator: ZEISS

Lupe ZEISS EyeMag Pro S

Sistem cu banda ”Kepler” ( EyeMag Pro S)

Alegeti un nivel de magnificatie de la 3.2x la 5x si distante de lucru de la 300 la 500 mm .

EyeMag Pro - Lupe medicale de la Carl Zeiss de inalta calitate si precizie care asigura vizualizarea clara a micro-structurilor anatomice, sporind astfel rezultatele tratamentului.

Schimbarea distantelor de lucru si niveluri de magnificatie va permit sa selectati lupele potrivite pentru nevoile dvs. specifice procedurii. Acest produs ofera flexibilitate maxima, va permite sa lucrati intotdeauna intr-o pozitie ergonomica si confortabila.

In plus fata de designul lor elegant si functional, lupe EyeMag sunt intuitive si usor de utilizat. Linia de produse EyeMag a fost dezvoltat in stransa colaborare cu medicii stomatologi, asigurandu-se o solutie care sa fie eficienta, fiabila si confortabila pentru fiecare zi de utilizare.

Este disponibil intr-o gama larga de niveluri de magnificatie si distantele de lucru, permitandu-va sa selectati Lupe adaptate la nevoile individuale. Alegeti un nivel de marire de la 3.2x la 5x si distantele de lucru de la 300 la 500mm. Pentru sistemul de transport, aveti posibilitatea sa selectati un cadru de titan eyeglass (EyeMag Pro F) sau un sistem de banda (EyeMag Pro S).

EyeMag Lupe Pro dispun de o calitate exceptionala a imaginii, care genereaza o imagine stereoscopica cu un contrast ridicat, permitand astfel sa recunoasca si sa faca diferenta chiar si intre structurile cele mai de mici.

Preturile contin TVA.

Termen de livrare: 3 luni de la plata avansului.

Se asigura: livrare, instruire si 12 luni garantie de la livrare.

 

Lupe ZEISS EyeMag Pro S

ZEISS EyeMag Pro S