Set Piese de Mana | Turbine Micromotoare Piese Contraunghi si Drepte

Set piese de mana pentru uz stomatologic.

Pentru ca piata furnizorilor de instrumente dentare se afla intr-o permanenta schimbare, este important sa aveti incredere in companii precum TehnoDent Maintenance.

 

 

Piese de mana. Oferta TehnoDent

Noi punem pe primul plan calitatea si siguranta echipamentelor stomatologice, fara sa neglijam nici continua cautare a unor instrumente dentare cat mai performante. Pentru categoria set piese de mana, ne-am oprit la doua mari companii ce domina piata orientala si care, incetul cu incetul, au inceput sa acapereze si Occidentul: Being si Jinme.

KIT-uri piese de mana Being

Compania Being, infiintata in urma cu un deceniu (august 2005), are ca obiect de activitate fabricarea de instrumente dentare precum piesele de mana de mare sau mica viteza (turbine dentare, micromotoare, piese drepte si contraunghi).

KIT-urile de piese de mana Being are in alcatuirea sa:

  • Un micromotor (aceasta componenta sustine de fapt piesa dreapta sau piesa contraunghi);
  • O piesa dreapta, destinata in special tratamentelor dentare din zona frontala;
  • O piesa contraunghi, perfecta pentru tratamentele dentare din partea posterioara.

Set piese de mana BEING

KIT-uri piese de mana Jinme

Compania Jinme ia fiinta abia in anul 2008, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa-si castige faima la nivel international. Produsele sale, ce pot oricand concura ce cele ale brand-urilor occidentale, au ajuns sa fie cunoscute in peste 70 de tari din intreaga lume.

KIT-urile de piese de mana JINME sunt compuse din:

  • Doua turbine dentare (prinderea frezei se face prin sistemul push-button);
  • Un micromotor pneumatic, compatibil cu piesele de inalta si joasa viteza;
  • O piesa dreapta si o piesa contraunghi, ambele lavabile in autoclave.

Kit-uri piese de mana. Avantaje

 

Flexibilitate

Pentru multumirea dumneavoastra, va dam posibilitatea sa va configurati fiecare set piese de mana, in functie de propriile necesitati.

Garantie

Oricare ar fi variantele alese sau compania producatoare, va asiguram o perioada de garantie de 6 luni din momentul livrarii.

In catalogul cu instrumente dentare TehnoDent, veti gasi intregul echipament necesar cabinetelor, clinicilor si laboratoarelor de stomatologie, de la unituri dentare, pana la compresoare, autoclave si piese de mana.

 

 

Set piese de mana pentru uz stomatologic.