Aspiratie chirurgicala

Alaturi de compresor, (echipament stomatologic de care depinde functionarea fiecarui unit dentar), un alt instrument necesar este si pompa de aspiratie chirurgicalaDispozitivul are incorporat un separator de lichide si un sistem de scurgere automata. Este vorba despre un aparat a carui functie este sa genereze efectul de aspiratie, necesar absorbtiei lichidelor prezente in cavitatea orala, in timpul interventiilor chirurgicale sau in timpul terapiilor odontoiatrice. Treptat, odontoiatria devine o disciplina chirurgicala, tocmai pentru ca multe tratamente se intersecteaza cu chirurgia. Astfel, apare necesitatea ”accesorizarii” cabinetelor cu echipamente stomatologice specifice, precum pompele de aspiratie chirurgicala. Rolul acestor sisteme de aspiratie este sa:

  • Imbunatateasca vizibilitatea cadrelor medicale la nivelul campului in care actioneaza (cavitatea oro-dento-maxilara);
  • Limiteze contaminarea ambientului cu ramasitele rezultate in urma tratamentelor stomatologice;
  • Faciliteze respiratia pacientilor, protejandu-i de riscul de sufocare din cauza acelorasi reziduuri (pericolele sunt accentuate in cazul astmaticilor).

Aspiratie chirurgicala Sunt 40 produse.

Aspiratoare chirurgicale. Avantaje

Indiferent de producator, sistemele de aspiratie chirurgicala trebuie sa indeplineasca anumite necesitati. Linia de sisteme de aspiratie pe care o comercializam, include echipamente ce se adapteaza oricarei exigente operative:

Fiabile si performante

Sunt fiabile si performante, fiind recomandate pentru utilizarea atat in cabinetele stomatologice mici, cat si in clinici. Datorite tehnologiei folosite, simultan, pot sustine functionarea a 4 unituri dentare.

Potente, dar silentioase

Sunt puternice, dar in acelasi timp silentioase. Avantajul ramane valabil daca pompa de aspiratie este amplasata intr-o camera tehnica separata, alta decat cabinetul / sala de tratament.

Posibilitati de ”accesorizare”

In cazul in care nu exista posibilitatea montarii separate, sistemele de aspiratie pot fi combinate cu dulapuri insonorizante. Aceste structuri vor reduce cu pana la 75 % nivelul de zgomot. Posibilitati multiple de amplasare Odata rezolvata problema poluarii fonice, practic, vor putea fi instalate oriunde (in spatiile din subsol, intr-o incapere apropiata sau chiar in cabinet), motiv pentru care nu depind de prezenta unor spatii suplimentare. Service si garantie pentru clientii fideli Tuturor clientilor care cumpara o pompa de aspiratie chirurgicala Upex, le asiguram pe langa service, o perioada de garantie de 6 luni, iar pentru piesele de schimb de 1 an. Alegeti cele mai silentioase pompe de aspiratie chirurgicala! Accesand sectiunea ”oferta de produse” sau catalogul in format pdf, veti putea vizualiza oferta completa cu echipamente stomatologice.