Micromotoare

 

Micromotoare. Caracteristici

Daca turbinele dentare sunt piese de mana de mare viteza (viteza de rotatie poate depasi 400.000 r.p.m.), categoria ”micromotoare” include instrumente stomatologice ce nu depasesc o viteza de rotatie / minut de 40.000. Compania noastra va propune micromotoare fabricate de producatorii chinezi BEING pentru micromotoarele electrice si JINME pentru micromotoarele pneumatice cu racire interna. Aceste produse au fost testate in timp de catre medici colaboratori care au confirmat calitatea lor. In combinatie cu alte piese de mana (posibil cu o piesa contraunghi), viteza de rotatie, inferioara vitezei de functionare a turbinelor dentare, poate atinge valoarea de 200.000 r.p.m. Caracteristica este dificil de neglijat in conditiile in care medicul dentist va fi nevoit sa taie smaltul si sa patrunda pana in straturile profunde ale endodontului (tesuturile dentare interne).

Micromotoare Sunt 15 produse.

Micromotor. Avantaje

Ne-am decis sa selectam pentru dumneavoastra produsele brand-ului Being, din motive pe care le veti descoperi in randurile urmatoare:

Functionare rapida

Rapiditatea in functionare este data de posibilitatile de ”accesorizare” cu diverse versiuni de piese de mana. In acest fel, vitezei de rotatie ii corespunde un raport de transmisie de 1:5, necesar indeosebi in cazul restaurarilor dentare.

Adaptabilitate

O particularitate care le sporeste performantele, consta in adaptabilitatea la diverse instrumente stomatologice. In functie de piesa de mana ce poate fi atasata (contraunghi / dreapta), va rezulta o piesa contraunghi / piesa dreapta.

Design robust

Construite din materiale ultra-rezistente, oricare ar fi varianta preferata, aceste instrumente stomatologice rezista ciclurilor multiple de sterilizare, fara ca odata cu trecerea timpului sa le fie afectata structura si capacitatea de functionare.

Service si garantie asigurate

Este adevarat ca brand-urile Being si Jinme se bucura de notorietate in randul competitorilor din China si mai ales in randul clientilor. Insa cum ne dorim sa sporim increderea dumneavoastra, va garantam o garantie suplimentara de 6 luni, precum si service post-vanzare. Daca va numarati deja printre clientii nostri sau sunteti doar ”aspiranti”, solicitati-ne oferta detaliata pentru micromotoare si intreaga gama de piese de mana si turbine! Iar pentru inceput, studiati in detaliu catalogul cu produse stomatologice Upex!