Piese contraunghi

Instrumentar stomatologic. Piese contraunghi. Caracteristici

Intregul instrumentar stomatologic prezent in categoria ”piese de mana” este asigurat de producatorul chinez Being. Profesionalismul personalului angajat, calitatea materialelor si nu in ultimul rand structura manageriala de exceptie sunt atuuri ce au crescut reputatia companiei la nivel international. Piesa contraunghi (in randul pacientilor este mai comuna denumirea de burghiu) nu este altceva decat inca o prezenta obligatorie in instrumentarul stomatologic, de regula insotita de un micromotor. Medicul dentist o utilizeaza pentru pregatirea cavitatii orale a pacientilor in vederea unor interventii odontoiatrice (implantologie, endodontie, chirurgie osoasa). Va recomandam ca pentru indepartarea reziduurilor, piesele contraunghi sa fie sterilizate dupa fiecare utilizare, potrivit detaliilor frunizate de producator. Cea mai buna solutie este sterilizarea in autoclave.

Piese contraunghi Sunt 11 produse.

Piese contraunghi Being. Avantaje

Selectarea acestui brand pentru instrumentarul stomatologic nu este o intamplare. Odata ce veti comanda piesele contraunghi, veti fi rasplatiti cu:

Rezistenta

Piesele contraunghi ale producatorului Being sunt durabile, rezistente si de incredere, oricare ar fi tratamentul dentar. Sunt garantate si pentru procedurile cele mai solicitante.

Tehnologie LED

Datorita tehnologiei LED (25.000 lx), zonele de penumbra sunt limitate. Practic, procedurile si tratamentele dentare localizate la ultimii molari se efectueaza ca la lumina zilei.

Manevrabilitate

Fiecare piesa contraunghi este astfel realizata incat sa poata fi manevrata cu usurinta. Pentru inlocuirea / demontarea componentelor nu mai aveti nevoie de alte instrumente.

Acces facilitat

Dimensiunile reduse ale partii din fata a pieselor contraunghi faciliteaza accesul in zonele amplasate in partea posterioara a cavitatii orale.

Silentiozitate

La fel ca restul pieselor de mana din instrumentarul stomatologic obligatoriu, sunt silentioase, fara vibratii ce ar putea spori disconfortul pacientilor.

Design functional

Noul design ergonomic este perfect adaptabil tuturor optiunilor de lucru si procedurilor dentare. Medicul nu intampina dificultati in utilizarea acestor instrumente stomatologice.

Igienizare optima

Finisajul si materialele din care sunt realizate, permit igienizarea optima a componentelor, fara riscuri de contaminare pentru personalul medical si pacienti. Verificati ce contine propriul instrumentar stomatologic! Daca ati constatat ca va lipseste piesa contraunghi sau doriti sa inlocuiti o componenta deja ”depasita”, solicitati-ne oferta folosindu-va de pagina de contact!