Piese drepte

Piesa dreapta. Caracteristici

Piesele drepte pentru micromotoare pneumatice (se rotesc cu aceeasi viteza ca micromotoarele) completeaza ”portofoliul” cu produse Being, pe care le comercializam. Este vorba despre dispozitive utilizate de regula in tratamentele de chirurgie orala (de exemplu, in procedurile de rezectia apicala) si pentru retusarile protetice din zona frontala. Compania producatoare le-a proiectat in asa fel incat sa reziste pana si celor mai intense solicitari din timpul procedurilor odontoiatrice. Aceste componente, absolut necesare in instrumentarul medical, folosesc tehnologii de ultima generatie, fiind rezultatul investitiilor constante in cercetare si dezvoltare ale producatorului chinez.

Piese drepte Sunt 4 produse.

Piese dreapta. Avantaje

Fiecare piesa dreapta comercializata de compania noastra va confera multiple avantaje referitoare la utilizare, durabilitate si performante:

Design ergonomic

Prin design-ul ergonomic, piesele drepte stomatologice de la Being imbunatatesc munca medicului dentist, permitandu-i sa le foloseasca o perioada indelungata, fara sa-i oboseasca mana.

Dimensiuni reduse

Dimensiunile compacte ale dispozitivelor rotante, favorizeaza accesul in aria de tratament, devenind astfel mult mai confortabile nu doar pentru dentist, ci si pentru pacienti.

Manevrabilitate

Datorita lejeritatii materialelor din care sunt confectionate, se reduce stresul mecanic din timpul procedurilor odontoiatrice (de exemplu, pentru indepartarea vechilor obturatii).

Perfect echilibrate

Componentele interne, perfect echilibrate, elimina definitiv vibratiile si zgomotele generate de viteza de rotatie si totodata maresc eficienta de lucru a pieselor drepte.

Rezistenta

Materialele, completate de tehnologiile utilizate de producator, permit cresterea rezistentei acestor dispozitive din instrumentarul medical, inclusiv rezistenta la coroziune.

Precizie

Chiar si dupa utilizari repetate, fiecare piesa dreapta prezenta in catalogul cu produse Upex, isi pastreaza aceesi precizie initiala. Inainte sa va hotarati asupra alcatuirii instrumentarului medical, nu uitati sa luati in calcul toate caracteristicile definitorii pentru performantele atinse de piesele drepte ale producatorului Being. Doar in acest mod, veti avea siguranta ca primiti echipamentele stomatologice de care aveti nevoie.