Compresoare stomatologice

Compresor dentar. Caracteristici

Daca va desfasurati activitatea intr-un mediu unde trebuie sa protejati sanatatea pacientilor si a cadrelor medicale, va recomandam cu incredere orice compresor dentar comercializat de echipa Upex. In clinici si cabinete stomatologice, se utilizeaza aer comprimat ce nu poate risca sa fie contaminat cu microbii prezenti in mod normal in aer. Concret, exista necesitatea garantarii unei cantitati suficiente de aer purificat tuturor aparatelor legate la compresoarele dentare. Prin gama de compresoare stomatologice fara ulei prezente in aceasta categorie, in toate ambientele medicale (incepand de la un mic laborator pana la o mare clinica), veti avea parte, de aer curat, fara urme de umiditate sau / si de impuritati.  

Compresoare stomatologice Sunt 36 produse.

Compresoare stomatologice. Avantaje

 

Protejeaza sanatatea pacientilor si echipamentele medicale

Fiecare compresor dentar este astfel proiectat incat sa asigure protectia sanatatii pacientilor si a cadrelor medicale. Mai mult de atat, produsele noastre sunt in masura sa asigure cantitatea de aer purificat pentru intreaga aparatura stomatologica.

Garanteaza un nivel scazut de zgomot

Datorita materialelor izolante folosite in componenta lor, compresoarele stomatologice Upex va garanteaza confortul acustic. Aparatele pot fi instalate direct in zona de lucru, in imediata vecinatate a uniturilor dentare, fara sa polueze fonic.

Sunt compacte si functioneaza fara ulei

Modelele puse la vanzare pe acest website, sunt foarte compacte, ocupand o suprafata destul de limitata in plan orizontal. Toate compresoarele stomatologice comercializare pe acest website sunt fara unei, silentioase si igienice.

Se pot combina cu ”accesorii” insonorizante

Pentru ca nivelul de zgomot sa se reduca substantial, recomandam ”accesorizarea” fiecarui compresor dentar cu structuri insonorizante (dulapuri insonorizante). La cerere, va vom furniza si astfel de ”accesorii”, chiar si atunci cand compresorul nu a fost cumparat de la noi, caz in care avem nevoie de dimensiunile sale exacte.

Facilitati: garantie si transport gratuit in Bucuresti

Similar celorlalte produse comercializate de echipa Upex (unituri dentare, autoclave, piese de mana), in calitate de clienti, veti beneficia de transport gratuit. Iar daca pentru piesele de schimb termenul de garantie are o durata de 6 luni, pentru fiecare compresor fara ulei, perioada de garantie se prelungeste pana la 12 luni. Sunteti in cautare de compresoare stomatologice pentru clinica dvs.? Solicitati-ne oferta! Pentru fiecare compresor dentar, veti beneficia de service post-vanzare si de garantie.


Compresoare Stomatologice / Compresoare Dentare

Compresoare dentare pentru stomatologie

Compreseoare fara ulei pentru stomatologie