Camere intraorale

 

Camera intraorala. Caracteristici

Imaginati-va cum ar fi sa dispuneti de o aparatura stomatologica in masura sa imbunatateasca nu doar comunicarea cu pacientii, ci care sa faciliteze si adoptarea celor mai bune decizii terapeutice si masuri profilactice. Noi, cei de la Upex, va propunem intregul instrumentar medical necesar clinicilor, laboratoarelor si cabinetelor dumneavoastra de stomatologie, inclusa camera intraorala, in varianta wireless. Este vorba despre un dispozitiv optic de marire, pe cat de util, pe atat de usor de folosit si bine acceptat de toti pacientii. Camera intraorala ii permite specialistului in stomatologie sa observe in timp real, tot ceea ce se intampla in cavitatea orala a pacientilor. Cu ajutorul imaginilor proiectate pe un monitor, se pot depista anomaliile sau afectiunile dentare si interveni cu terapiile optime (protetica, profilaxie, endodontie, implantologie, chirurgie dentara, etc.).  

Camere intraorale Sunt 3 produse.

Camere intraorale Upex. Avantaje.

 

Deosebit de performante

Imaginile obtinute permit marirea detaliilor si vizualizarea ”defectelor” danturii. In combinatie cu alte tehnici de diagnosticare (radiografii dentare), camerele intraorale ajuta la identificarea corecta a patologiilor (carii dentare, depuneri de tartru, boala parodontala, etc.).

Compatibilitate cu aparatura stomatologica si nu numai

Fiecare camera intraorala prezenta pe website-ul nostru este compatibila cu restul dispozitivelor din cabinetele stomatologice. Transferul imaginilor inregistrate este simplu, iar datele se pot stoca pe unitati de memorie externe.

Practice pentru medicii dentisti

Spre deosebire de vechile camere intraorale (au fost introduse pe piata la sfarsitul anilor 1980), cele actuale, folosind o tehnologie de ultima generatie, le ofera medicilor stomatologi o mai buna flexibilitate si libertate de miscare (in special variantele wireless). Comode, practice, indispensabile si eficiente. Sunt doar cateva dintre calitatile pe care le puteti descoperi la modelele de camere intraorale pe care le comercializam in versiunile standard (cu cablu) si wireless. Pentru rezultate mai bune si satisfactia ”vizitatorilor” dumneavoastra, alegeti aparatura stomatologica Upex!

Bine tolerate de toti pacientii

Datorita dimensiunilor reduse, camera intraorala wireless nu este deranjanta pentru pacienti. Cu ajutorul sau, acestia pot sa vada cu precizie si claritate tot ce vede si medicul dentist, precum si rezultatele post-tratament (imaginile sunt proiectate pe un monitor / televizor). Comode, practice, indispensabile si eficiente. Sunt doar cateva dintre calitatile pe care le puteti descoperi la modelele de camere intraorale wireless pe care le comercializam. Pentru rezultate mai bune si satisfactia ”vizitatorilor” dumneavoastra, alegeti aparatura stomatologica Upex!

Camera intraorala