Upex – Solutii tehnice pentru clinica ta

  De mai bine de 9 ani, Upex este partenerul de incredere al cabinetelor stomatologice din Romania. In 2013 am intrat pe piata echipamentelor stomatologice sub numele de Tehnodent Maintenance, nume sub care timp de 6 ani am reusit sa construim parteneriate frumoase si de lunga durata, insa, incepand cu 2018, in urma unui proces de rebranding, ne-am transformat in Upex. Am considerat ca numele Upex ne reprezinta mai bine atat pe noi, cat si produsele si serviciile pe care le oferim.

 Upex importa si distribuie echipamente stomatologice de ultima generatie, venind in intampinarea celor mai exigente cerinte si nevoi. Aducem in Romania branduri internationale de renume si ne mandrim cu parteneriate de lunga durata. Printre brandurile cu care lucram se regasesc: Ancar, ANLE, Being, Bien Air, Ekom, Zeiss, Tosi, Jinme, Greeloy, Woodpecker, Cattani. Oferim o gama diversificata de echipamente stomatologice plecand de la unituri dentare si accesorii, compresoare si autoclave pana la aparatura pentru chirurgie si implantologie. Pentru toate produsele pe care le comercializam oferim service complet atat in perioada garantiei produselor cat si post-garantie, iar piesele de schimb pentru intreaga aparatura stomatologica achizitionata de la noi sunt permanent in stoc. Avem o experienta variata in ceea ce priveste selectionarea, comercializarea si service-ul pentru toate sortimentele de produse stomatologice. Pe langa garantie, asiguram piesele de schimb necesare echipamentelor stomatologice. Uniturile dentare distribuite de Upex sunt modulare si li se pot adauga oricand functionalitati aditionale. Incepand din 2018, noi, cei de la Upex, suntem unicii importatori si distribuitori a uniturilor dentare Ancar in Romania. Am considerat ca adaugarea produselor Ancar in portofoliul nostru de produse aduce un plus de valoare clientilor Upex din Romania. Intreaga gama de unituri dentare Ancar comercializata de catre noi, poate fi vazuta aici.

   Credem in colaborari pe termen lung si facem tot posibilul sa construim parteneriate sanatoase cu toti cei cu care intram in contact. Pentru orice intrebari legate de produsele sau serviciile Upex in Romania va stam la dispozitie.