Service Aparatura Stomatologica si Garantie.

Asistenta tehnica clienti. 

Pe langa comercializarea de aparatura stomatologica, compania noastra este responsabila si de doua etape post-vanzare: service si garantie. Serviciul de asistenta tehnica clienti, ce include service aparatura stomatologica si garantie echipamente medicale, reprezinta unul dintre punctele noastre de forta. Cele doua servicii sunt incredintate personalului echipei Upex, instruit corespunzator si cu experienta in comercializarea si instalarea echipamentelor ce se folosesc in clinici, laboratoare si cabinete de stomatologie. Service aparatura stomatologica De-a lungul timpului, ne-am permis sa formam o echipa tot mai calificata, mereu disponibila cererilor venite din partea clientilor ce au achizitionat deja aparatura stomatologica, asa cum va este prezentata in catalogul cu produse. Asigurand service-ul, primul care se va bucura de avantaje este clientul final, care nu va mai suporta costuri suplimentare pentru reparatiile necesare. De cate ori aveti nevoie, un tehnician Upex se va deplasa la fata locului pentru a inlocui piesele uzate / stricate. Pachete service aparatura stomatologica. Avantaje Fiecare client, fiind important pentru noi, va dispune de pachete service aparatura stomatologica. Astfel, veti beneficia in orice moment de tarife personalizate, inferioare preturilor standard pentru serviciile solicitate, indiferent daca acestea erau programate sau nu.

Verificare tehnica unit dentar - trimestrial. Pret 250 lei plus deplasare 

 • Verificarea scurgerilor de curenti se face anual, la inceputul contractului.
 • Verificare instalatie aer/apa.
 • Verificare instalatie piese de mana.
 • Verificare sistem de aspiratie.
 • Verificare fotoliu stomatologic.
 • Verificare lampa scialitica (intensitate si conexiuni)

Verificare tehnica sterilizator cu abur (autoclava) – trimestrial. Pret 250 lei plus deplasare 

 • Verificarea scurgerilor de curenti se face anual, la inceputul contractului.
 • Verificare gradient temperatura si presiune cu Data Logger.

Verificare tehnica la 3 luni sterilizator cu aer cald (pupinel) – trimestrial. Pret 250 lei plus deplasare 

 • Verificarea scurgerilor de curenti se face anual, la inceputul contractului.
 • Verificare gradient temperatura cu Data Logger.

In cazul in care aveti mai multe echipamente in aceasi locatie, deplasarea se achita o singura data. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati. In plus, indiferent de tipul de echipamente stomatologice comercializat de Upex, va garantam o perioada de service post-vanzare de cel putin 5 ani.

Garantie echipamente medicale

In comertul cu aparatura stomatologica, la fel ca in orice alt tip de comert online, un alt atu important prin care companiile au ocazia sa castige increderea clientilor, consta in serviciul de garantie. Echipa Upex va ofera o anumita perioada de garantie echipamente medicale, dupa cum urmeaza:

 • Garantie de 6 luni / 24 luni pentru: piese de schimb si piese de mana pneumatice;
 • Garantie de 12 luni / 36 luni pentru: autoclave, sigilatoare, distilatoare, compresoare, lampi fotopolimerizare, aparate pentru detartraj etc;
 • Garantie de 24 luni / 60 luni pentru: unituri dentare (garantie scaune stomatologice).

Potrivit studiilor, fara servicii specializate precum cele de garantie echipamente medicale sau de service aparatura stomatologica, clientii se reorienteaza spre alte companii. Conform statisticilor, cea mai mare parte din categoria consumatorilor declara ca nu ar fi schimbat furnizorul de echipamente sau / si servicii daca ar fi beneficiat de toate avantajele aferente. Apelati cu cea mai mare incredere la Upex! Pe langa faptul ca nu veti fi dezamagiti de aparatura stomatologica furnizata, va vom rasplati cu garantie si service post-vanzare. Ambele valabile pentru toate produsele achizitionate!